Gehaakt voor de Kerst: 384 kerstboomfiguurtjes

Talloze gehaakte amigurumi figuurtjes voor in de kerstboom

Blog:   

384 (!)   

kerstboomfiguurtjes

Nou... hij staat hoor!

Logootje | De vrolijke roze vlinder

Mijn kerstboom met  384  gehaakte kerstfrutsels.

.

In 2017 daagde ik mezelf uit om elke dag tenminste één haakseltje voor in de kerstboom te maken. Door allerlei omstandigheden kwam het project een poos stil te liggen, maar dit jaar pakte ik het enthousiast weer op.

.

HIER en HIER kun je m'n vorderingen lezen en bekijken en HIER (en elders op dit blog) vind je de nodige patroontjes.

.

Begin december concludeerde ik dat ik het doel al bereikt had en omdat de routine zó leuk was, haakte ik voor in de gang ook nog een rendier met cadeaumand, een kerstboompje vol sokjes en mutsjes en een paar versierinkjes voor in het toilet.

.

En nu... nu moet ik afkicken...

.

Gelukkig heb ik nog ideeën zat voor nieuwe projecten!

.

Foto's: klik voor vergroting

Laat een reactie achter