web analytics
Logo van blog over haken en haakpatronen van De vrolijke roze vlinder

Lieve lezers,

Sinds 2006 blog ik op spinsels-van-tarantella.nl over van alles en nog wat. Vaak over uitjes, vakanties, de kleinkinderen... Maar ook over handwerken, over perfect of iets minder perfect gelukte haakprojectjes en misbaksels op het gebied van breien.
Leuk als je wilt meelezen!

Overzicht blogs over handwerken en alles wat daarbij komt kijken

Het kost best veel tijd om alle blogs vanaf mijn andere website hiernaartoe te kopiëren.
Ik heb een beginnetje gemaakt, maar er moet nog veel gebeuren. Het is wel enorm leuk om te doen, dus ik denk dat ik in de komende tijd wel zal opschieten.

 

Hieronder zie je wat ik tot nu toe op dit blog heb gepubliceerd en ook wat links naar blogs op mijn Spinsels-website.